loading...
سایت علمی آموزشی خبری - سکتورس
یاد بگیرید

 آموزش فتوشاپ       آموزش ویندوز      آموزش کامپیوتر      آموزش آفیس


                    office                  computer                windows                 photoshop




محمدحسین بابایی فرد بازدید : 170 یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 نظرات (3)
فارنت - سلمان صحافی: این روزها یکی از بحث‌های داغ حوزه فناوری، سرعت و قیمت اینترنت در ایران است.

مقایسه اینترنت ایران با کشورهای دنیا
از زمانی که پای اینترنت به ایران بازشده است، همیشه بحث‌هایی پیرامون سرعت‌پایین اینترنت و قیمت بالای آن بین کاربران وجود داشته است. اکثر کاربران اینترنت در ایران  از کیفیت ارائه خدمات راضی نیستند. در مقابل شرکت‌هایی که در حوزه اینترنت سرویس‌دهی می‌کنند، همیشه ادعای کیفیت بالا را داشته و از قیمت پایین و عدم سوددهی آن می‌نالند. به‌راستی حق با کدام طرف دعواست. در این یادداشت فارنت، برای اینکه این ابهامات را رفع کنیم و مشخص کنیم که واقعاً سرعت و قیمت اینترنت در ایران چه وضعیتی دارد، آن را با دیگر کشورهای جهان مقایسه کردیم.

مقایسه اینترنت ایران با کشورهای دنیا
سایت نت ایندکس، معروف‌ترین مرجع ارائه آمار از سرعت و قیمت اینترنت در جهان است. این سایت با استفاده از دریافت اطلاعات کاربرانی که از نرم‌افزار Ookla speed test بر روی کامپیوتر و یا موبایل خود استفاده می‌کنند، به جمع‌آوری اطلاعات می‌پردازد. اسپید تست سال گذشته بیش از ۳۵۰ میلیون کاربر داشته است و روزانه از سراسر جهان با استفاده از این اپلیکیشن ۵ میلیون نفر سرعت اینترنت خود را چک می‌کنند. ازاین‌رو نمی‌توان به اطلاعات ارائه‌شده از سوی نت ایندکس خدشه وارد کرد.

مقایسه اینترنت ایران با کشورهای دنیا
متوسط سرعت و قیمت اینترنت در جهان

بهتر است نگاهی گذرا به متوسط سرعت و قیمت اینترنت در جهان بی اندازیم. طبق آمار نت ایندکس سرعت دانلود «پهن باند» (اینترنتی که در خانه و محل‌کار با آن سروکار داریم) به‌طور متوسط ۲۳ مگابیت بر ثانیه است. سرعت آپلود پهن باند نیز به‌طور متوسط ۱۰.۷ مگابیت بر ثانیه است. بر اساس این آمار کاربران پهن باند به ازای دریافت هر مگابیت بر ثانیه ۵.۲۴ دلار پرداخت می‌کنند. همچنین متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در جهان ۱۲.۲ مگابیت بر ثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل ۵ مگابیت بر ثانیه است.

مقایسه اینترنت ایران با کشورهای دنیا
متوسط سرعت و قیمت اینترنت در ایران

نت ایندکس سرعت متوسط دانلود کاربران خانگی اینترنت در ایران را ۵.۶ مگابیت بر ثانیه اعلام کرده است. طبق ادعای نت‌ایندکس این آمار بر اساس اطلاعات دریافتی از ۱,۵۲۹,۴۵۷ (یک‌میلیون و پانصد و بیست‌ونه هزار و چهارصد و پنجاه هفت) آی پی یکتا است که از ۲۳ مارس ۲۰۱۵ تا ۲۱ آوریل ۲۰۱۵ با استفاده از اوکلا اسپید تست سرعت اینترنت خود را چک کرده‌اند. طبق همین آمار متوسط سرعت آپلود در ایران ۳.۵ مگابیت بر ثانیه است. بر اساس اطلاعاتی که کاربران اوکلا اسپید تست در اختیار نت ایندکس گذاشته‌اند، متوسط قیمت اینترنت در ایران ۵.۹۵ دلار به ازای هر مگابیت بر ثانیه است.

مقایسه اینترنت ایران با کشورهای دنیا
بر اساس همین آمار، متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۴ مگابیت بر ثانیه است. همچنین سرعت آپلود اینترنت موبایل در ایران ۱.۴ مگابیت بر ثانیه است. این آمار از اطلاعات ۸,۹۳۸,۰۶۸ (هشت میلیون نه‌صد و سی‌وهشت هزار و شصت‌وهشت) آی پی واحد از ۲۳ مارس ۲۰۱۵ تا ۲۱ آوریل ۲۰۱۵ دریافت شده است.

وضعیت ایران در رتبه‌بندی سرعت اینترنت پهن باند در جهان

در ادامه بررسی فارنت، قصد داریم به وضعیت رتبه ایران در رنکینگ جهانی اشاره‌کنیم. ایران در رتبه‌بندی سرعت دانلود پهن باند در جهان، در رتبه ۱۴۷ از میان ۲۰۰ کشور قرار دارد. همان‌طور که در شکل زیر می‌بینید ایران در این رتبه‌بندی پایین‌تر از عراق، بوتان، مراکش، جزایر ویرجینیا و بالاتر از ساحل‌عاج، نیجریه، کاستاریکا و لیبی قرارگرفته است.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان
در این رتبه‌بندی سنگاپور با متوسط سرعت دانلود ۱۱۹.۲۳ مگابیت بر ثانیه با اختلاف در رتبه اول قرارگرفته است. کشور بسیار کوچک «سن پیر او می کلون» (که کمتر از ۷ هزار نفر جمعیت دارد!) در رتبه دوم و هنگ‌کنگ، ژاپن، رومانی و کره جنوبی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان
در انتهای جدول نیز گینه استوایی با متوسط سرعت اینترنت ۱.۰۹ مگابیت بر ثانیه آخرین رتبه را در میان دویست کشور دارد. پس‌ازاین کشور نیز به ترتیب گامبیا، کنگو، گینه، سوریه و کوبا قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان
در رتبه‌بندی سرعت آپلود نیز ایران در جایگاه ۱۲۸ در میان ۲۰۰ کشور قرار دارد. ظاهراً وضعیت آپلود در ایران بهتر از دانلود است. در این رتبه‌بندی ایران پایین‌تر از جزایر کیمن، هندوراس، سن مارتین و اکوادور و بالاتر از جزایر فارو، گینه‌نو، اندونزی و جزایر تورکس و کایکوس قرار دارد.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان
در رتبه‌بندی سرعت آپلود هم سنگاپور در صدر است. متوسط سرعت آپلود در سنگاپور ۹۸.۰۳ مگابیت بر ثانیه است. هنگ‌کنگ نیز با اندک اختلاف از سنگاپور دوم است و سپس با اختلاف ژاپن، کره جنوبی، ماکائو و لتونی در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان
بد نیست به انتهای رنکینگ سرعت آپلود نیز نگاهی بی اندازیم. جمهوری دموکراتیک کنگو با سرعت آپلود ۰.۵۵ مگابیت بر ثانیه در آخرین جایگاه این رتبه‌بندی قرار دارد. پس از جمهوری کنگو به ترتیب ونزوئلا، جزایر ماریانای شمالی، سوریه، گینه و کنگو قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

وضعیت ایران در رتبه‌بندی سرعت اینترنت موبایل در جهان

رتبه‌بندی دیگری که حائز اهمیت است، رنکینگ سرعت دانلود اینترنت موبایل است. در این رتبه‌بندی ایران در جایگاه ۹۸ از میان ۱۱۴ کشور جهان قرار دارد، یعنی تنها ۱۵ پله با رتبه آخر اختلاف دارد. مصر، بوسنی، اندونزی و فلسطین در این رده‌بندی از ایران بالاتر و پاکستان، هند، لائوس و تونس پایین‌تر از ایران قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

رتبه نخست این رده‌بندی در اختیار نیوزلند، با سرعت دانلود اینترنت موبایل ۲۶.۵۵ مگابیت بر ثانیه است. چین، دانمارک، تایوان، امارات و فنلاند به ترتیب در جایگاه ۲ تا ۶ این رده‌بندی قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

رتبه آخر این رده‌بندی نیز در اختیار اکراین، با سرعت دانلود اینترنت موبایل ۱.۴۶ مگابیت بر ثانیه است. البته ناآرامی‌های سیاسی اخیر اکراین را نباید در تأثیر بر این نتیجه نادیده گرفت. ویتنام، سودان، الجزایر، پاراگوئه و تانزانیا به ترتیب بالاتر از اکراین در انتهای جدول قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

در رتبه‌بندی سرعت آپلود اینترنت موبایل در جهان نیز، ایران با دو پله صعود (!) نسبت به‌سرعت دانلود اینترنت موبایل در جایگاه ۹۶ از بین ۱۱۴ کشور جهان قرار دارد. در این رده‌بندی نیجریه، مراکش، پاکستان و ترکیه بالاتر از ایران و بوسنی، اندونزی، فلسطین و بنگلادش پایین‌تر از ایران قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

جایگاه اول در این رده‌بندی در اختیار دانمارک با سرعت آپلود اینترنت موبایل ۱۱.۶۶ مگابیت بر ثانیه است. لوکزامبورگ، تایوان، امارات، کویت و نیوزلند در جایگاه‌های بعدی این رده‌بندی قرارگرفته‌اند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

در انتهای این رنکینگ، سودان با متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل ۰.۴۹ مگابیت بر ثانیه در جایگاه آخر قرار دارد. اکراین، ویتنام، نیکاراگوئه، میانمار و پاراگوئه به ترتیب بالاتر از سودان در انتهای این رنکینگ قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

وضعیت ایران در رتبه‌بندی قیمت اینترنت پهن باند در جهان

به قول سعدی «از هرچه می‌رود سخن دوست خوش‌تر است». شاید ما کاربران ایرانی با سرعت اینترنت مشکل داشته باشیم، اما در حال حاضر هیچی به‌اندازه قیمت آن اصطلاحاً برای ما «زور نمی‌آید». در این قسمت رنکینگ قیمت اینترنت در جهان را مشاهده می‌کنید. این رتبه‌بندی بر اساس قیمت اینترنت به ازای «دلار بر مگابیت بر ثانیه» است که اطلاعات قیمت اینترنت ۶۲ کشور بر مبنای اطلاعاتی که کاربران در اختیار سایت گذاشته‌اند ثبت‌شده است. در این رنکینگ کشورها به ترتیب اینترنت ارزان‌تر رتبه‌بندی شده‌اند.

ایران در این رنکینگ در جایگاه ۴۶ قرار داشته و تنها ۱۶ پله با انتهای رنکینگ فاصله دارد. ایتالیا، عربستان، اسپانیا و نیوزلند بالاتر از ایران و مکزیک، فرانسه، آرژانتین و کلمبیا پایین‌تر از ایران قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

در ابتدای این رنکینگ بلغارستان با قیمت اینترنت ۰.۴۳ دلار بر مگابیت بر ثانیه لقب ارزان‌ترین اینترنت در دنیا را به خود گرفته است. پس از بلغارستان روسیه، اکراین، رومانی، اسرائیل و مجارستان قرار دارند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

در انتهای رنکینگ آفریقای جنوبی به‌عنوان گران‌ترین اینترنت دنیا شناخته می‌شود. اینترنت در آفریقای جنوبی به ازای هر مگابیت بر ثانیه ۱۹.۰۶ دلار است. در این فهرست فیلیپین، اندونزی، مصر، مالزی و امارات به ترتیب بالاتر از آفریقای جنوبی قرارگرفته‌اند.

مقایسه سرعت و قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورهای جهان

شاید ابتدا با مقایسه متوسط قیمت اینترنت در جهان که ۵.۲۴ دلار برآورد شده است و متوسط قیمت اینترنت در ایران که ۵.۹۵ دلار تخمین زده‌شده است، حق را به ارائه‌دهندگان سرویس اینترنت در ایران بدهیم و بگوییم که قیمت آن‌ها منصفانه است؛ اما مسئله این است که قیمت بسیار بالای اینترنت در چند کشور انتهایی لیست، بر روی بالا رفتن متوسط قیمت اینترنت در جهان تأثیر زیادی گذاشته است. با نگاهی به رنکینگ کلی قیمت در ۶۲ کشور جهان متوجه می‌شویم که در ۲۷ کشور ابتدایی این لیست قیمت اینترنت کمتر از ۳ دلار، یعنی حداقل نصف قیمت اینترنت در ایران است. چیز دیگری هم که باید درباره این لیست‌ها در نظر بگیریم، کیفیت بسیار پایین اینترنتی است که در اختیار کاربران ایرانی قرار دارد.

در حال این لیست‌ها صرفاً برای این ارائه شد تا مشخص کنیم که وضعیت اینترنت کشور ما در مقایسه با دیگر کشورهای جهان چگونه است. امیدوارم تا افرادی که در حوزه اینترنت در ایران مسئولیتی دارند کمی به این آمار فکر کنند. شاید این باعث اندکی دلسوزی به حال کاربران ایرانی شده و تغییری هرچند اندک در وضعیت اینترنت در ایران به وجود بیاید.

محمدحسین بابایی فرد بازدید : 110 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
: بسیاری از افراد مشهور در سراسر دنیا اقدام به خرید نسخه ادیشن ساعت هوشمند اپل کرده‌اند. این نسخه از اپل‌واچ قیمتی بین ۱۰٫۰۰۰ تا ۱۷٫۰۰۰ دلار دارد که آن را به گران‌ترین محصول قابل حمل اپل در طول تاریخ این کمپانی تبدیل می‌کند. در ادامه نگاهی می‌اندازیم به گران‌ترین محصولاتی که تاکنون اپل ساخته و به بازار عرضه کرده است.

بسیاری به قیمت زیاد نسخه ادیشن اپل واچ اعتراض کرده‌اند، اما اپل تجربه زیادی در فروش محصولات رده بالای الکترونیکی خود با برچسب قیمت‌های گران دارد. در ادامه گران‌ترین محصولات به فروش رفته اپل را خواهیم دید.

نسخه ادیشن اپل واچ


نگاهی به گران‌ترین محصولات تاریخ اپل

این روزها که عرضه اپل واچ شروع شده در بسیاری از وب‌سایت‌ها اخبار اپل واچ به وفور پیدا می‌شود. اپل واچ محصولی در دسته‌بندی جدید از اپل است که این کمپانی امید‌های زیاد به موفقیت آن دارد. ارزان‌ترین نسخه‌های این ساعت؛ اپل واچِ اسپورت ۳۸ میلی‌متری با قیمت ۳۵۰ دلار و اپل واچ اسپورت ۴۲ میلی‌متری با قیمت ۴۰۰ دلار هستند.

اما اگر از جمله افراد مشهور، عاشقان دنیای تکنولوژی، یا فقط خیلی پولدار هستید، می‌توانید خرید نسخه ادیشن و گران قیمت اپل واچ را در نظر داشته باشید. قیمت اپل واچ ادیشن ۳۸ میلی‌متری با طلای ۱۸ عیار و بند اسپورت از ۱۰٫۰۰۰ دلار شروع شده و تا ۱۷٫۰۰۰ دلار برای اپل واچ ادیشن ۳۸ میلی‌متری با طلای ۱۸ عیار و بند مدرن قرمز رنگ (تصویر بالا) افزایش پیدا می‌کند.

مکینتاش

نگاهی به گران‌ترین محصولات تاریخ اپل

اپل در سالگرد ۲۰ سالگی خود در سال ۱۹۹۶ ، محصولی با نام 20th Anniversary Macintosh را معرفی کرد که در واقع نسخه‌ای خاص از کامپیوتر‌های دسکتاپ آل-این-وان است. این محصول که رسما در سال ۱۹۹۷ به بازار آمد با قیمت ۷۹۹۹ دلار به فروش می‌رفت که برابر با ۱۱٫۰۰۰ دلار امروزی است.

این ساخته اپل عمر زیادی نداشت و عملکرد قابل قبولی در مقایسه با این قیمت گذاری بالا ارائه نمی‌کرد. در آن زمان شما می‌توانستید با قیمتی خیلی کمتر از این مقدار یک کامپیوتر قدرتمند خریداری کنید. این دستگاه هر چند به علت طراحی جالب و بدون کیس خود در برخی فیلم‌ها و سریال‌های آن زمان به نمایش درآمد.

مک پرو


نگاهی به گران‌ترین محصولات تاریخ اپل

اما بگذارید از گذشته به آینده بیاییم و درباره مک پرو کنونی اپل صحبت کنیم. در کنار قیمت بالایی که مک پرو دارد، این دستگاه عملکرد فوق‌العاده‌ای را در اختیار شما می‌گذارد. شروع قیمت مک پرو از ۳۰۰۰ دلار با پردازنده چهار هسته‌ای، ۱۲ گیگابایت حافظه رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی و دو کارت گرافیک مجزا است.

اما اگر دست به جیب باشید و بخواهید یک سیستم تمام عیار جور کنید، نسخه‌ای از مک پرو با پردازنده ۱۲ هسته‌ای، حافظه رم ۶۴ گیگابایت، حافظه ذخیره سازی ۱ ترابایت و دو کارت گرافیک مجزا با قیمتی برابر با ۹٫۶۰۰ دلار قابل سفارش است. اگر بخواهید لوازم جانبی همچون نمایشگر، کابل و پرینتر‌ که اپل پیشنهاد می‌کند را در کنار این مک پرو خریداری کنید، در نهایت ۲۲٫۰۰۰ دلار خرج خواهید کرد.

این قیمت اضافه شده به علت لوازم جانبی شامل دو نمایشگر، چندین کابل که خیلی بعید است از همه آن‌ها استفاده کنید و بیمه مخصوص اپل با نام AppleCare است.

اپل لیسا


نگاهی به گران‌ترین محصولات تاریخ اپل

مک پرو با آن مشخصات فوق‌العاده و تمام لوازم جانبی در نهایت ۲۲٫۰۰۰ دلار برای شما خرج خواهد داشت اما هنوز گران‌ترین کامپیوتری نیست که اپل در طول حیات خود به فروش رسانده است. کامپیوتر دسکتاپ ساخت اپل با نام لیسا در سال ۱۹۸۳ با قیمتی نزدیک به ۱۰٫۰۰۰ دلار به فروش رفت که با ارزش دلار امروزی برابر با ۲۴٫۰۰۰ دلار است.

لیسا اولین کامپیوتری بود که همراه با ماوس، سیستم عامل گرافیکی و چیز‌هایی که امروز نیز در کامپیوتر دسکتاپ خود از آن استفاده می‌کنیم برای عموم در دسترس قرار گرفت.

LaserWriter اپل


نگاهی به گران‌ترین محصولات تاریخ اپل

لیزررایتر اپل یک پرنتر بر پایه شبکه بوده که در سال ۱۹۸۵ برای اتصال حداکثر ۴۰ سیستم مک مختلف که شبکه AppleTalk اپل را نصب داشته‌اند مورد استفاده بوده است. این پرینتر باعث شد تا اپل بر بازار نشر تسلط پیدا کند و به مردم اجازه کپی فیزیکی برگه‌هایی داده بود که با گرافیک و پوسته گرافیکی طراحی شده برای مک قابل پرینت بودند.

این دستگاه قیمت ارزانی نداشت و در سال ۱۹۸۵ قیمت پایه آن از ۷۰۰۰ دلار شروع می‌شد که با ارزش کنونی دلار برابر با ۱۵٫۴۰۰ دلار است. در حال حاضر به نظر نمی‌رسد اپل دیگر کامپیوتری تولید کند که قیمتی بالاتر از ۲۴٫۰۰۰ دلار داشته باشد. اما اگر شایعات پیرامون ماشین هوشمند اپل حقیقت داشته باشند، ممکن است این رکورد قیمت باز هم دستخوش تغییر شود.

محمدحسین بابایی فرد بازدید : 136 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
جنرال موتورز و شورولت در نمایشگاه خودروی 2015 شانگهای غوغا به پا کرده اند. نتیجه این همکاری طراحی و ساخت کانسپ بسیار دیدنی، زیبا و جذابی به نام Chevrolet FNR است. به گزارش GM، FNR یک خودروی الکتریکی و بدون راننده است و می توان آن را نمونه ای از خودروهای آینده به شمار آورد.

در ادامه تصاویر این کانسپت مسحورکننده را ببینید.

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

شورولتِ رویایی راننده نمی خواهد

محمدحسین بابایی فرد بازدید : 142 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
زومجی - آرش عیاری: گیم‌پلی یکی از اصلی‌ترین ارکان هر بازی استراتژی است. قوانینی که با رعایت کردن آن‌ها می‌توانید تسلط بیشتری روی بازی و اجزا آن داشته باشید.

یک حمله در صورتی موفق است که با اجزا گیم‌پلی بازی هماهنگ باشد. با مطالعه این نکات مفید و توجه به آن‌ها می‌توانید با مکانیزم‌های گیم‌پلی بازی آشنا شده و از آن‌ها نهایت استفاده را بکنید.

30 نکته مفید و کلیدی درباره گیم پلی بازی Clash of Clans

۱. نیروهای مدافع موجود در قلعه کلن شما، در صورتی که از دفاع در برابر دشمنان جان سالم به در ببرند، با سلامتی کامل به قلعه کلن بازمی‌گردند و می‌توانند در دفاع بعدی از روستای شما نیز حضور داشته باشند اما بر عکس این موضوع امکان‌پذیر نیست؛ یعنی نیروهای قلعه کلن که در حمله به دشمنان از آن‌ها استفاده می‌کنید، در صورتی که زنده  بمانند باز هم قابل استفاده نیستند.

۲. هیلِر و ساحره درون قلعه کلن با سطح یک جای نمی‌گیرند. پس اگر درخواست این نیروها را از هم‌تیمی‌های خود دارید باید دارای قلعه کلن سطح دو یا بالاتر باشید.

۳. این موضوع برای دراگون وخیم‌تر است و فقط در قلعه کلن با سطح ۳ یا بیشتر جا می‌شود.

۴. پکا نیز برای قرار گرفتن در قلعه کلن نیاز به سطح ۴ یا بالاتر دارد.

۵. برای درخواست نیروهایی مانند گولِم و لاواهاوند نیز نیاز به قلعه کلنی با سطح ۵ یا بالاتر دارید.

30 نکته مفید و کلیدی درباره گیم پلی بازی Clash of Clans

۶. با وجود این‌که شما نمی‌توانید در حاشیه‌های سیاه اطراف روستا ساختمان بسازید اما با این حال دشمن شما می‌توانید در این مناطق نیرو بفرستد و به شما حمله کند.

۷. به دلیل گستردگی سطح بازیکنان و قابلیت‌های آن‌ها، پیدا کردن حریف در بخش چند نفره بازی بر اساس تعداد تروفی انجام می‌پذیرد.

۸. اگر تاون‌هال  یا ۴۰ – ۸۹ درصد روستای شما ویران شود، روستایتان تا ۱۲ ساعت توسط شیلد در برابر مهاجمان آسیب‌ناپذیر می‌شود. در صورتی که این میزان تخریب به ۹۰ درصد برسد (خواه تاون‌هال شما نابود شود یا نه) میزان این شیلد به ۱۶ ساعت افزایش پیدا می‌کند.

۹. اگر قصد جمع‌آوری منابع یا به قولی فارمینگ در بازی را دارید، بیرون قرار دادن تاون‌هال می‌تواند ایده مناسبی باشد. دلیل این کار هم این است که با بیرون قرار دادن تاون‌هال‌تان، بازیکنانی که به دنبال کسب تروفی آسان و بی‌دردسر هستند، تاون‌هال شما را نابود می‌کنند. در این صورت شیلد ۱۲ ساعته به شما تعلق می‌گیرد و باعث می‌شود تا منابع شما در امان باشند.

30 نکته مفید و کلیدی درباره گیم پلی بازی Clash of Clans

۱۰. نیروهایی که در کمپ ارتش قرار دارند نمی‌توانند از روستای شما دفاع کنند. البته نابود شدن کمپ ارتش توسط دشمنان نیز تاثیری بر نیروهای کمپ ارتش ندارد.

۱۱. اگر جمع‌کننده‌های منابع خود را ارتقا دهید، آن‌ها تا زمانی که ارتقا تمام نشوند قادر به جمع‌آوری منابع نیستند.

۱۲. اگر و فقط اگر ۴۰ تا ۴۹ درصد از روستای شما نابود شود (این مقوله شامل تاون‌هال و دیوارها نمی‌شود) علاوه بر این‌که ۱۲ ساعت شیلد به شما تعلق می‌گیرد، بر تعداد تروفی‌هایتان نیز افزوده می‌شود. (از این زمان می‌توانید برای ارتقا سازه‌های دفاعی‌تان استفاده کنید.

۱۳. سازه‌های دفاعی بر اساس قدرتی که در ثانیه وارد می‌کنند دسته‌بندی می‌شوند نه بر اساس قدرت هر شلیک. بنابراین سازه‌های دفاعی مانند مورتار که سرعت شلیک پایینی دارند آسیب بالایی در هر شلیک خود وارد می‌کنند که این موضوع رابطه عکس با میزان آسیب در هر ثانیه دارد. البته این موضوع بدین معنا نیست که این سازه‌های دفاعی بی‌اهمیت هستند یا قدرت پایینی دارند.

۱۴. شما نمی‌توانید ارتقا یک نیرو را لغو کنید بنابراین پیش از این که به ارتقا نیروهای خود در آزمایشگاه بپردازید، راجع به این تصمیم خوب فکر کنید.

30 نکته مفید و کلیدی درباره گیم پلی بازی Clash of Clans

۱۵. از ترکیب نیروهای مختلف در نبردهای مختلف استفاده کنید تا نحوه نبرد با همه نیروهای بازی را فرا بگیرید.

۱۶. سطح هر بازیکن می‌تواند  تا حدودی مدت زمانی که بازی کرده است را نشان دهد.

۱۷. کمپ‌های ارتش، قلعه کلن، ذخایر طلا، اکسیر و اکسیر سیاه در حین ارتقا نیز کارایی دارند.

۱۸. شما می‌توانید جای سازه‌ها/ دیوارها و تزیینات را در حین ارتقا تغییر دهید.

۱۹. بازیکنان دیگر در حالی که شما آنلاین هستید نمی‌توانند به شما حمله کنند. البته اگر ۵ دقیقه مداوم به انجام بازی نپردازید  و صفحه نمایش را لمس نکنید، دشمنان می‌توانند به شما حمله کنند حتی اگر موبایل یا تبلت شما به حالت استندبای نرود.

۲۰. افزایش سطح تاون‌هال این اجازه را به شما می‌دهد که نیروها و سازه‌های دفاعی بیشتری داشته باشید البته جستجو بین دشمنان هزینه بیشتری خواهد داشت و همچنین در حمله به دشمنان با تاون‌هال کمتر، میزان غنیمت کمتری نیز نصیب شما می‌شود. این‌ها دلایل محکمی هستند که بی‌رویه به ارتقا تاون‌هال خود نپردازید.

۲۱. جای‌گذاری مناسب بمب‌ها و اسپرینگ‌ترپ‌ها در کنار بمب‌ها و مین‌های مسیریاب هوایی می‌توانند به طرز دراماتیکی نتیجه جنگ را تغییر دهند.

۲۲. جم‌های شما قابل دزدیدن نیستند. این یعنی شما نیز نمی‌توانید جم‌های کسی را بدزدید!

۲۳. جای‌گذاری تله‌ها و همچنین سازه‌های تزیینی نیازی به کارگر ندارد. این در حالی است که برای ارتقا یا ساخت دیوارها و همچنین از بین بردن موانعی مانند درختان و سنگ‌ها نیاز به کارگر آزاد دارید.

۲۴. ویزاردتاور تنها سازه‌ دفاعی بازی است که می‌تواند به نیروهای هوایی آسیب گروهی وارد کند.

۲۵. میزان امتیار تجربه مورد نیاز برای ارتقا سطح در سطح‌های زیر ۲۰۰ از فرمول – سطح‌ فعلی منهای یک ضرب‌ در ۵۰ – پیروی می‌کند. به طور مثال اگر شما الان در سطح ۱۰ هستید، برای این‌که به سطح ۱۱ برسید نیاز به ۴۵۰ امتیاز تجربه دارید.

۲۶. بودن در لیگ‌ها باعث می‌شود تا علاوه غنیمتی که از دشمنان خود می‌دزدید، یک غنیمت جایزه نیز به شما تعلق بگیرد.

۲۷. عضویت در یک لیگ به این معنا نیست که نمی‌توانید با بازیکنان عضو دیگر لیگ‌ها مبارزه کنید. ممکن است با لیگ پایین‌تر یا بالاتر برخورد کنید یا حتی به حریفی برخورد کنید که درون هیچ لیگی نیست.

۲۸. در هنگام حمله، هیلرها فقط به مداوای نیروهای زمینی و هیروها می‌پردازند و نمی‌توانند نیروهای هوایی مانند دراگون‌ها یا دیگر هیلرها را درمان کنند. برای درمان این نیروها می‌توانید از جادوی سلامتی استفاده کنید.

۲۹. از دیوارهای دولایه استفاده نکنید زیرا وال‌بریکرها در محدوده‌ای به وسعت ۳ کاشی آسیب وارد می‌کنند.

۳۰. بازی مدت کوتاهی بعد از این‌که شما از آن خارج شدید نیز در حال اجرا است. این موضوع به این خاطر است که اکر خواستید سریعا  به بازی برگردید دیگر با منو لودینگ روبه‌رو نشوید.

محمدحسین بابایی فرد بازدید : 145 شنبه 05 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
سایت فرارو: کیا با رونمایی از جدیدترین مدل خود به نام Novo ثابت کرد به موفقیت اپتیما بسنده نخواهد کرد. این کانسپت خیره‌کننده حکایت از اتفاقات خوشایند در مدل‌های آینده کیا دارد.

(تصاویر) کیا NOVO، نوآورانه‌ترین عموزاده پراید
خودروی کانسپت کیا Novo با طراحی خیره‌کننده و هیجان‌انگیز و یک کابین متمرکز بر راننده در نمایشگاه خودروی سئول رونمایی شد. این مدل به‌وضوح طراحی و استراتژی مدل‌های آینده کیا را به تصویر می‌کشد.

در واقع Novo برای محیط‌های شهری پر تنش و شلوغ طراحی شده است. نام آن نیز به معنای نو و تازه است و حکایت از حس خوب و نیروی تازه‌ای دارد که با ورود به کابین آن به سرنشینان القا می‌شود. Novo که از کلمه لاتین novatus گرفته شده به معنی نوآوری است و به نوآوری کیا در طراحی خارجی و فن‌آوری‌های درون کابین این مدل اشاره دارد.
 
در این مدل شاهد ریشه‌های طراحی کلاسیک و سنتی هستیم که به زیبایی با مواد مدرن و تکنیک‌های به‌روز تولید درآمیخته است. Novo در مرکز طراحی نانیانگ در کره طراحی شده و شکل و شمایل یک خودروی کوپه را دارد.

اگر به نیم‌رخ آن نگاهی بیندازیم متوجه طراحی مینیمال و نسبتاً کوتاه قسمت جلو، بخش کشیده و بلند عقب و سقف فست‌بک می‌شویم که در کنار شیشه‌های باریک و کشیده شخصیتی کاملاً اسپرت به Novo بخشیده است.

(تصاویر) کیا NOVO، نوآورانه‌ترین عموزاده پراید
طراحی آن در عین لطافت و روانی مملو از خطوط و فرم‌های قاطع و تیز است. جلوپنجره همان شکل آشنای پوزه ببر جلوپنجره‌های برند را دارد که حالا کمی عریض‌تر شده و به چراغ‌های جدید لیزری جفت شده است.

هواکش‌های عریض هم که کمی پایین‌تر کشیده شده‌اند، سهم خود را از چراغ‌های لیزر دارند و ظاهری برجسته و پرنور برای نورسیده کیا به وجود آورده‌اند. قوس چرخ‌های بزرگ جلو با یک خط قوی و مستقیم به چراغ‌های لیزر عقب متصل می‌شوند.

در قسمت عقب هم الگوی نوری مشابه جلو به چشم می‌خورد که یکی از ویژگی‌های کلیدی این مدل است. برای تأکید بیشتر بر موضع کم‌ارتفاع و عریض Novo و درنتیجه تأکید بر طراحی اسپرت و همچنین القای حس تعادل بالای آن در جاده همه‌چیز انگار میل به افقی شدن دارد و حتی خروجی‌های اگزوز به شکل یک مثلث عریض طراحی شده‌اند.
 
با ورود به کابین به یک پناهگاه پا می‌گذاریم؛ جایی برای جدا شدن از دنیای پر هرج‌ومرج خارجی و نیروی تازه گرفتن. طراحی داخلی متمرکز بر راننده هرگونه حواس‌پرتی را از او دور می‌کند و این درحالی‌ است که بقیه سرنشینان در فضای فراخ کابین لم داده‌اند. این اتاقک بزرگ به لطف طول زیاد بدنه و طراحی هوشمندانه کابین به وجود آمده است.
 
نیروی موردنیاز این خودرو از یک موتور 1.6 لیتری T-GDI که جدیدترین موتور کیا است تأمین می‌شود. این موتور مجهز به توربوشارژر از ساختار تزریق مستقیم بنزین بهره می‌برد و به جعبه‌دنده هفت سرعته دو کلاچه جفت می‌شود. نیروی تولیدی موتور از طریق این جعبه‌دنده به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود.
 
لاستیک‌های ابتکاری کیا هم روی این مدل قرار می‌گیرند. ساختار ویژه این لاستیک‌ها از گرم شدن بیش‌ازحد آن‌ها جلوگیری می‌کند همچنین گریپ فوق‌العاده‌ای به آن‌ها می‌بخشد.
 
اگرچه هنوز خبری از تصمیم کیا به تولید این مدل منتشر نشده، اما کمپانی ثابت کرده در مدل‌های تولیدی‌اش از نمونه‌های کانسپت (مفهومی) خود بسیار استفاده می‌کند.

(تصاویر) کیا NOVO، نوآورانه‌ترین عموزاده پراید

(تصاویر) کیا NOVO، نوآورانه‌ترین عموزاده پراید

(تصاویر) کیا NOVO، نوآورانه‌ترین عموزاده پراید

(تصاویر) کیا NOVO، نوآورانه‌ترین عموزاده پراید

(تصاویر) کیا NOVO، نوآورانه‌ترین عموزاده پراید

(تصاویر) کیا NOVO، نوآورانه‌ترین عموزاده پراید

محمدحسین بابایی فرد بازدید : 403 شنبه 05 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
مجله همشهری دانستنیها - کسری کریمی طار: به دور از جدل کنسول های نسل هشتم به خصوص پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان- بر سر تصاحب بازار،  سال 1394 از یک منظر دیگر هم اهمیت ویژه ای دارد. ماجرا این است که این کنسول ها حالا دو ساله شده اند و سازندگان بازی هم دیگر بهانه ای ندارند برای کم کاری و موظف اند بهترین آثار خود را روانه بازار کنند. از طرفی با دستانی بر پر پا به کارزار دنیای بازی بگذارند. در این فهرست تعدادی از بهترین پلاک پاسترها (بازی های پرهزینه) و عناوین مستقل دنیای بازی را مورد بررسی قرار داده ایم. بازی هایی که هرکدام شانس بالایی برای کسب جایزه بهترین بازی سال را دارند.

The Witcher3: Wild Hunt

افسانه گرلت


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

بزرگ ترین سری بازی تاریخ لهستان که طرفداران پرشماری در سرتاسر دنیا دارد به پایانش نزدیک شده و همگی چشم انتظار آخرین قسمت مجموعه و پایان ماجراجویی «گرلت»، شخصیت اصلی بازی هستند. گرلت پا به سن گذاشته باید در آخرین ماموریتش با خطرناک ترین تهدید که تا به حال با آن رو به رو شده، دست و پنجه نرم کند. سپاه قدرتمندی به نام «شکار وحشی» به قلمرو شمال حمله کرده و اعضایش قصد دارند دنیا را به کام سیاهی بکشانند. گرلت در نقش بزرگ ترین جنگجوی باستانی باید راهی سفری دراز شود، حتی اگر این سفر ماحصلی جز نابودی خودش چیزی در بر نداشته باشد.

براساس پیش نمایش ها مبارزات در بازی به شدت پیشرفت کرده و گرافیک بازی گوی سبقت را از تمامی رقبایش ربوده است. دنیایی پر از تعامل، ماموریت ها و شخصیت هایی که هرکدام سرنوشتی متفاوت دارند. بازی دارای چرخه روز و شب است و کاربر مختار است در هر زمانی به جای جای آن سفر کند. ویچر 3 اردیبهشت ماه روی سه پلتفرم اصلی نسل هشتم عرضه خواهدشد.

تاریخ انتشار: 3 اردیبهشت


Quantum Break

مامور زمان


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

برای طرفداران بازی مکس پین چه چیزی از این بهتر که بشنوند سازندگان این سری به همان چیزی که در آن تبحر داشتند، برگشتند؛ اکشن خالص متمایل به آثار جان وو به علاوه «بولت تایم» Quantum Break همان عنوانی است که جای خالی آن مدت هاست حس می شود. اثری متفاوت از گروه «رمدی» که این بار قهرمان شان را علاوه بر بولت تایم، به قدرت دست کاری زمان، تجهیز کرده اند.

شخصیت اصلی بازی «جک بویس» باید در مقابل بدمنی ظاهر شود که می تواند زودتر از هر موجود زنده ای آینده را پیش بینی کرده و بر همان اساس حرکات بعدی خود را عملی کند. جالب اینجاست که سرنوشت بازی براساس تصمیمات شما تغییر می کند و سناریوهای متفاوتی را رقم می زند؛ قراردادن قابلیت سنگرگیری هم باعث شده تا برای نخستین بار رمدی سبک گیم پلی خود را با یکی از محبوب ترین المان های چند سال اخیر دنیای گیم تلفیق کند. به نظر می رسد این بازی همانند دیگر بازی این استودیو یعنی Alan Wake به صورت اپیزودیک روایت خواهدشد. اگرچه تمامی قسمت های بازی در یک پکیج عرضه می شود. این بازی یکی از امیدهای اصلی مایکروسافت در فصل تعطیلات سال نو میلادی به حساب می آید و آبان ماه به صورت انحصاری برای ایکس باکس وان عرضه خواهدشد.

تاریخ انتشار: آبان


Rise of te Tomb Raider

قهرمانان نمی میرند


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

«تومب ریدر» و شخصیت لارا کرافت نامی آشنا برای بازی کن های سراسر دنیا هستند، اما پس از عرضه سری Unchrted و ظهور ناتان دریک، تا حد زیادی این سری قدیمی زیر سایه عنوان جدید سونی قرار گرفت. در عوض دو سال پیش سازندگان این سری با بیرون ریختن تمامی ویژگی سری، عنوانی نوین را تهیه کردند که هرچند ظاهرش به دیگر عناوین سری شباهت داشت، اما در درون، گیم پلی متحول شده ای را عرضه می کرد. حالا پس از دو سال باید در انتظار قسمت دوم از سری متحول شده تومب ریدر باشیم که قهرمانش دیگر شباهتی به شخصیت های بزن بهادر ندارد، بلکه در پی اثبات فرضیه های خویش است.

برعکس قسمت نخست، حوادث این قسمت در چندین بخش مختلف جهان به وقوع می پیوندد؛ اگرچه در حال حاضر مشخص شده که بخش مهمی از بازی در برف و بوران سیبری سپری می شود. نقطه قوت تومب ریدر طرحی مراحل آن بود، چرا که برعکس سری نچارتد نه شخصیت های انسان بلکه «محیط» و «طبیعت» در نقش خطرناک ترین دشمن «لارا» ظاهر می شوند. این بازی هم در تاریخ نامشخصی از پاییز امسال برای دو کنسول ایکس باکس وان و ایکس باکس 360 عرضه خواهدشد.

تاریخ انتشار: پاییز


The Legend of Zelda

آخرین امید نینتندو


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

افسانه «زلدا» یا «زلدا» یکی از آثار محبوب تالار مشاهیر دنیای بازی است که با آمدنش سبک جدیدی را پایه گذاری کرد. درضمن همواره از این سری به عنوان قدیمی ترین ودر عین کامل ترین سری اکشن/ ماجراجویی تاریخ یاد می کنند. حالا که نینتندو در وضعیت مساعدی به سر نمی برد، «لینک» و دیگر قهرمانان بازی دست به دست یکدیگر داده تا این شرکت ژاپنی و کنسول Wii U را از وضعیت اسف بار فعلی نجات دهند. این بازی که هنوز نام مشخصی ندارد و با کد رمز Zelda Wii U شناخته می شود، پاییز امسال روانه بازار خواهدشد.

هنوز اطلاعاتی درمورد داستان و زمان وقایع حوادث منتشر نشده، اما با توجه به نمایش ها می توان گفت که گرافیک بازی دستخوش تغییر و تحولات عظیمی شده و این بار با محیطی کاملا «دنیاباز» سروکار داریم که لینک می تواند در آن به راحتی گشت و گذار کرده و ماموریت هایش را به پایان برساند. به معنای ساده تر تمام دنیا بازی قابل دسترس خواهدبود و لینک می تواند پیاده یا سوار بر اسب خود به محیط های مختلف سر بزند. تغییرات گیم پلی به همین نقطه ختم نمی شود، زیرا سازندگان برای بهبود مبارزات، استفاده از اسلوموشن را به آن اضافه کرده اند.

تاریخ انتشار: پاییز


Batman: Arkham Knight

شوالیه تاریکی در هم می شکند


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

بازی «بتمن، آرکهام سیتی» به لطف سری فیلم های شوالیه تاریکی نولان به شهرتی مثال زدنی رسید. از آن سو هم بتمن دنیای بازی آن قدر از منظر کیفی بالا بود که بسیاری آن را تحسین و سازندگانش را تمجید کردند. حالا کمپانی «برادرن وارنر» که چند سالی می شود به دنیای بازی وارد شده، عنوانی دارد که می تواند هم پای نمونه هالیوودی اش قدم بردارد. آخرین قسمت از سه گانه آرکهام با ورود دشمنی به نام «شوالیه آرکهام» آغاز می شود که یک مامور بدذات و به شدت قدرتمندی است که برای نخستین بار قهرمان گاتهام سیتی را در هم می شکند.

در وصف او می توان گفت مخلوطی از «جوکر» و «بین» است و این یعنی یک مغز متفکر که از منظر قدرت بدنی هم ابرسربازی نیرومند محسوب می شود. در این بازی برای اولین بار شاهد حضور ماشین مخصوص بتمن، بت موبیل هستیم که شوالیه تاریکی در بیشتر مواقع به آن دسترسی دارد. این بازی فروردین ماه برای ایکس باکس وان، پلی استیشن 4 و کامپیوترهای شخصی عرضه خواهدشد.

تاریخ انتشار:
فروردین


Uncharted 4

فصل آخر ایندیانا جونز دنیای بازی


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

این بازی گل سرسبد فهرست و عناوینی است که همه در انتظارش هستند. ناتی داگ که این روزها سردمدار دنیای بازی است. پس از دو سال غیبت به گود بازگشته تا قهرمانش را بر دیگر به اوجه قله بازی ها برساند. «ناتان دریک» میانسال به مانند شوالیه تاریکی در سری کمیک «بازگشت بتمن»، باردیگر مجبور می شود وارد کسب و کار قدیمی اش شود، با این تفاوت که این بار برادرش را کنار خود می بینید که برای بیش از 10 سال گمان می کرده مرده است.

داستان اما تنها بخش هیجان انگیز بازی محسوب نمی شود، زیرا طراحان خوش ذوق ناتی داگ با استفاده از سخت افزار جدید، آنچارتد جدید را به درجه ای رسانده اند که به قول خودشان در سطح کارهای روز هالیوود است. سه گانه آنچارتد به عنوان پرفورش ترین سری پلی استیشن 3 و محبوب ترین عنوان 10 سال اخیر سونی شناخته می شود و همین کار برای آنچارتد 4 بسیار سخت کرده هرچند آنها با نمایش های جدید ثابت کرده اند که دود همچنان از کنده بلند می شود.

تاریخ انتشار: آبان


Bloodborne

خون به پا خواهدشد


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

در عین حال که موج آسان سازی بازی ها طی ده سال اخیر باعث کاهش کیفی بازی ها شده، «هدیتاکا میازاکی» هم چنان به ساخت بازی های سخت و طاقت فرسا مشغول است. این بازی آخرین قسمت از سه گانه مشهور سخت ژاپنی است که این بار کنسول پلی استیشن 4 افتخار پذیرایی از آن را برعهده دارد. اثری که این بار از فضای فانتزی کناره گیری کرده و حال و هوای عناوین گوتیک را به مخاطب القا می کند.

بازی در خرابه های شهر افسانه ای «یارنام» دنبال می شود؛ مکانی که روزگاری به عنوان شهر شفابخش شناخته می شد، اما ناگهان ویروسی ناشناخته در شهر پخش شد و انسان ها جای خود را به موجودات دهتشناک شب دادند. اساس بازی صبر و آزمون و خطاست. اثری شکنجه آور و در عین حال هیجان انگیز که در آن هر دشمنی قابلیت از پای درآوردن شخصیت اصلی را دارد. مبارزات البته با پیشرفتی شگرف همراه بوده، طوری که حالا می توانید از دو سلاح به صورت همزمان استفاده کنید.

تاریخ انتشار:
پاییز


Halo 5

آخرین هنرنمایی مسترچیف


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

هیلو 5 نه تنها بزرگ ترین انحصاری این نسل کنسول مایکروسافت محسوب می شود (حداقل تا اینجای کار)، بلکه از این شانس برخوردار است که پس از سال ها Call of Duty را به زیر کشیده و خود بر تخت سلطنت ژانر شوتر تکیه بزند. عنوانی که بسیاری در توصیف اش از واژه «جنگ ستارگان دنیای بازی» استفاده می کنند، پاییز امسال باز می گردد تا میلیون ها طرفدارش شاهد تازه ترین هنرنمایی مسترچیف، قهرمان محبوب شان باشن.

هیلو 5 به لطف استفاده از سخت افزار ایکس باکس وان، 60 فریم و تمام HD خواهدبود. علاوه بر این بخش چندنفره بازی متحول شده و قهرمانش حالا برای نخستین بار هویت خودش را به نجات نسل بشر ارجح می داند. تیراندازی در هیلو 5 بسیار سریع تر از گذشته دنبال می شود و البته قابلیت هایی همچون پرش های بلند، حرکت سریع به سمت سنگر، نشانه گیری دقیق و چند المان دیگر آن را بسیار به شوترهای روز دنیا نزدیک کرده است.

این تغییرات به بخش تک نفره محدود نمی شود و حالا کاربرانی که به عدم تغییر در قسمت چند نفره معترض بودند، می توانند خوشحال باشند که سازندگان از مواضع پیشین خود کوتاه آمده و درصدد تولید بخشی نوین هستند. این بازی پرسروصدا مهر امسال به صورت انحصاری برای ایکس باکس عرضه خواهدشد.

تاریخ انتشار: مهر


Just Cause 3

بازگشت بزن بهادر


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

بازی را می توان اثری هم ردیف یک فیلم بالیوودی دانست. در حقیقت اکشن بازی آن قدر اغراق شده است که تنها فیلم های هندی توانایی رقابت با آن را دارند. سازندگان قسمت سوم بازی نه تنها تغییری در روند سری ایجاد نکرده، بلکه اکشنش را به بالاترین میزان ممکن رسانده اند. داستان هیچ گاه در این سری جایگاه ویژه ای نداشته و تنها به عنوان بهانه برای شروع به آن نگاه می شود.

البته که نقطه قوت بازی همچنان قلاب مشهور «ریکو»، قهرمان بازی است که توانایی گرفتن همه چیز را دارد؛ از کپسول گاز گرفته تا هواپیماهای مسافربری! فراوانی وسایل نقلیه، جزیره ای وسیع، تعداد زیادی سلاح و آزادی عمل بی حد و حصر، از ویژگی های این بازی است که نمونه اش در هیچ بازی یافت نمی شود. گرافیک بازی به لطف استفاده از سخت افزار کنسول های نسل جدید تحسین برانگیز است کافی است جزیره ای با تمام جزئیات را متصور شوید که شخصیت اصلی آن توانایی منفجرکردن هر چیزی را دارد.

تاریخ انتشار:
اواخر پاییز


Soma

بیگانه ای در فضای بیکران


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

سری Amnesia از بهترین ترسناک های سال های اخیر بودند که به خوبی از پس وظیفه نخست شان – ایجاد رعب و وحشت و لرزه انداختن برتن بازی کن ها- برآمدند. حالا همان گروه مستقل سوئدی به سراغ ساخت بازی جدید خود رفته که حال و هوای آثار ترسناک علمی/ تخیلی همچون بیگانه را دارد. بازمانده ای در فضا که سعی دارد خود را از دست موجودات بیگانه خلاص کند. «سوما» به رسم دیرینه سازندگانش تا پیش از پایان دی ماه و البته فعلا برای کامییوترهای شخصی و پلی استیشن 4 عرضه خواهدشد؛ هرچند ساختنش برای کنسول های ایکس باکس وان هم دور از ذهن نیست.

تاریخ انتشار:
دی


Below

نهفته در اعماق


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

این بازی مستقل ایکس باکس وان یکی از شانس های اصلی دریافت بهترین بازی مستقل امسال است. اثری سخت و طاقت فرسا که از طراحی هنری منحصر به فردی بهره می برد. Below عنوانی عجیب است که گیم پلی بسیار مشکلی دارد. در حقیقت این بازی وارث تاج و تخت بازی های نقش آفرینی قدیم است که در آن شخصیت ممکن است بارها و بارها از بین برود و در نهایت با صبر در بازی پیشروی کند. آنهایی که «بلو» را بازی کردند، خبر از اثری جذاب دادند که می تواند به یکی از پرفروش ترین های سال آینده در بخش دیجیتال تبدیل شود. این اثر تا پیش از دی ماه عرض خواهدشد.

تاریخ انتشار:
دی


The Witness

دنیای به وسعت خیال


با بهترین بازی های سال 1394 آشنا شوید

جاناتان بلو با ساخت Braid نام خود را جاودانه کرد و به یکی از پرچم داران بازی سازان مستقل مبدل شد و حالا افراد زیادی چشم انتظار The Witness هستند که امید می رود به یکی از بزرگ ترین آثار مستقل تبدیل شود. در این عنوان اول شخص، گیمرها در نقش مرد بی نامی ظاهر می شوند که در جزیره ای دورافتاده از خواب بیدار می شود. ویتنس اثری پازل محور است که از منظر بصری در سطح بالایی قرار دارد. بلو نزدیک به چهار سال است که روی این عنوان کار می کند و انتظار می رود این بازی تا پیش از پاییز به صورت انحصاری برای پلی استیشن 4 عرضه شود.

تاریخ انتشار:
اواخر تابستان


ضدقهرمانی که دوستش داشتیم

پنجمین قسمت متال گیر با نام Phantom Pain بار دیگر ما را در نقش «بیگ باس» (Big Boss) قرار می دهد تا او را به سمت رویای بزرگش- ساخت اتوپیاپی برای سربزان بدون مرز- هدایت کنیم. بیگ باس بزرگ ترین قهرمان دنیای بازی است که شیفته رویای تاریک خود می شود و از این حیث هم ردیف با شخصیت هایی همچون دارث ویدر (بدمن اصلی جنگ ستارگان) است.

Phantom Pain روایتگر اتفاقاتی است که او به واسطه آن قدم به دنیای سیاهی می گذارد و به بزرگ ترین تهدید نسل بشر مبدل می شود. کوجیما می خواهد بار دیگر هنر داستان گویی اش را به رخ حریفان بکشد و در این بین از حمایت کارگردان مشهوری همچون گیرمو دل تورو و نیکولاس ودینگ رفن برخوردار است که او را بزرگ ترین داستان نویس و کارگردان دنیای بازی می دانند. این بازی تابستان 94 برای کنسول های نسل هفتم و هشتم عرضه خواهدشد.
تاریخ انتشار: تابستان

محمدحسین بابایی فرد بازدید : 127 شنبه 05 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

Tablets

ایتنا - سرانجام موج تبلت‌ها به ایران رسید و تقاضا برای این محصولات افزایش پیدا کرده است. بازار نیز آماده پاسخگویی به این نیاز است و تنوع تبلت‌های موجود در بازار نشان می‌دهد انتخاب‌های مختلفی برای کاربران وجود دارد.
در این مطلب نکاتی ساده ولی کلیدی را برای انتخاب صحیح یک تبلت مطرح می‌کنیم تا با استفاده از آن بتوانید دامنه انتخاب‌های موجود را به نیاز خود نزدیک‌تر کنید.

اگر از محصولات اپل صرف نظر کنیم، رقابت تبلت‌ها بر اساس دو سیستم عامل اندروید و ویندوز در جریان است. محصولات مبتنی بر ویندوز دارای قیمت بالایی هستند و در حال حاضر ارزان‌ترین آنها بالای ۲ میلیون تومان است.
در مقابل تبلت‌های اندرویدی دارای قیمت منطقی‌تری هستند و حتی با بودجه زیر ۵۰۰ هزار تومان نیز می‌توان یکی از آنها را انتخاب کرد.


اندازه
تبلت‌های اندرویدی دارای اندازه‌هایی بین ۵ تا ۱۱ اینچ هستند اما دو سایز ۷ و ۱۰ اینچ طرفداران بیشتری دارند. تبلت‌های هفت اینچی به علت اندازه کوچک‌، دارای قدرت حمل بالایی هستند و غالبا برای کار با اینترنت و اسناد متنی استفاده می‌شوند. این تبلت‌ها با توجه به مشخصات فنی خود توانایی بازی و پخش فیلم را هم دارند و اگر اندازه صفحه نمایش یک عامل محدودکننده نباشد تفاوتی بین آنها و سایر تبلت‌ها از نظر کارایی نیست.
گروه تبلت‌های ۱۰ اینچی اندازه نمایشگر بزرگ‌تری دارند و به همین دلیل جابجایی آنها با محدودیت‌های بیشتری مواجه است اما گسترش محدوده صفحه نمایش باعث شده تا کاربردهایی مانند فیلم، بازی و برخی کارهای گرافیکی روی آنها بهتر انجام شود.
بین این دو گره دست دیگری از تبلت‌ها نیز وجود دارند که سایز آنها ۸ اینچ است و ترکیبی از مزایا و معایب هر دو گروه را به همراه دارند. اغلب کاربران حرفه‌ای که از تبلت‌ها علاوه بر سرگرمی برای کار نیز استفاده می‌کنند سایز هفت اینچ را ترجیح می‌دهند زیرا حمل آن آسان است و وزن اندکی دارد در مقابل این گروه برای فعالیت‌هایی که احتیاج به وسعت دید دارد از لپ‌تاپ یا دسکتاپ استفاده می‌کنند.

مشخصات فنی
توان پردازش و کار با تبلت بطور مستقیم به مشخصات آن وابسته است. تبلت‌ها برای اجرای همزمان چند برنامه، محدودیت بیشتری نسبت به رایانه‌ها دارند و توان گرافیکی آنها نیز هنوز ابتدایی و ساده است. در نتیجه در مقایسه با رایانه‌ها انتخاب مواردی مثل فرکانس، تعداد هسته‌های پردازشی، حافظه و فضای ذخیره‌سازی باید با توجه بیشتری انجام شود. با وجود اینکه مشخصات فنی کاملا با کاربرد دستگاه ارتباط دارد اما می‌توان توصیه‌هایی را فارغ از نام‌ها و مدل‌ها، برای انتخاب بهتر مطرح کرد. پردازنده‌هایی که دارای دو یا چند هسته پردازشی هستند می‌توانند کارایی بهتری حین اجرای برنامه‌ها داشته باشند ضمن اینکه توان عملیاتی بالای یک گیگاهرتز نیز در سرعت دستگاه موثر است. پس می‌توان گفت برای اجرای اغلب برنامه‌های اندرویدی، یک پردازنده با دو هسته پردازشی و فرکانس یک گیگاهرتز یا مدل‌های قوی‌تر مناسب هستند. بدیهی است که این موضوع بطور مستقیم روی قیمت تاثیرگذار خواهد بود.
حافظه موقت یا رم در تبلت‌ها مشخص می‌کند چه تعداد برنامه و با چه سرعتی می‌توانند اجرا شوند. در اندروید برخی پردازش‌ها در زمینه سیستم عامل در حال اجرا هستند و برخی دیگر نیز به صورت آماده منتظر فرمان می‌مانند تا با سرعت بیشتری اجرا شوند. پس هر چقدر رم بالاتر باشد کارایی دستگاه نیز بهتر خواهد بود. سه سطح حافظه در تبلت رایج است که شامل ظرفیت‌های ۵۱۲ مگابایت، یک و دو گیگابایت می‌شود. اغلب مدل‌های ارزان قیمت دارای ۵۱۲ مگابایت ظرفیت هستند که قسمتی از آن برای سیستم‌عامل و قسمت دیگر برای نرم‌افزارها است. این ظرفیت اگرچه برای گوشی‌های موبایل و کاربردهای ساده مانند مرور وب مناسب است اما محدودیت‌های بیشتری نسبت به سایر ظرفیت‌ها دارد.

حافظه‌های یک گیگابایتی برای اغلب نیازهای کاربران مناسب هستند و از طرف دیگر تاثیر آنها روی افزایش قیمت دستگاه زیاد نیست. حافظه‌های دو گیگابایتی نیز برای تبلت‌هایی توصیه می‌شوند که برنامه‌های سنگین مانند بازی‌ها را اجرا می‌کنند. توجه داشته باشید این توصیه‌ها کاملا عمومی هستند و می‌توانند با توجه به نیاز افراد و کاربردی که تبلت برای آنها دارد متفاوت باشند.

ظرفیت ذخیره‌سازی
ظرفیت ذخیره‌سازی یکی از مواردی است که اغلب سازندگان از آن به عنوان یک ابزار توسعه بازار استفاده می‌کنند. به عنوان مثال برخی مدل‌ها دارای هشت گیگابایت ظرفیت هستند و مدل‌های دیگر با قیمت متفاوت اما با همان مشخصات فنی، ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت ظرفیت دارند.
تبلت‌ها می‌توانند دو فضا برای ذخیره‌سازی اطلاعات داشته باشند.
ظرفیت درونی دستگاه از یک حافظه سریع تشکیل شده و به همین دلیل قیمت بالایی دارد. نوع دیگر ذخیره‌سازی، روی کارت‌های حافظه انجام می‌شود که در مقایسه با حافظه درونی سرعت و قیمت پایین‌تری دارد و بنا به نیاز کاربر به صورت جداگانه انتخاب می‌شود.

نکته مهم اینجا است که تمام تبلت‌ها از کارت حافظه پشتیبانی نمی‌کنند و برخی از آنها صرفا فضای درونی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند.
اگر تبلتی با ظرفیت پایین مثلا ۸ گیگابایت انتخاب می‌کنید لازم است که تبلت از کارت‌های حافظه مانند میکرو اس‌دی نیز پشتیبانی کند در غیر این صورت، در آینده با محدودیت‌های زیادی مواجه خواهید شد.

نمایشگر
در مورد اندازه پنل که سایز دستگاه را مشخص می‌کند صحبت کردیم اما کیفیت پنل یکی دیگر از موارد مهمی است که باید به آن توجه شود.
اولین مورد در انتخاب نمایشگر وضوح آن است. در تبلت‌ها سه سایز مختلف برای صفحه نمایش بیشترین کاربرد را دارد.
اندازه نخست که بیشتر در تبلت‌های ارزان قیمت استفاده می‌شود ۴۸۰x۸۰۰ پیکسل است. این وضوح برای نمایش متن مناسب است اما برای محتوای گرافیکی مانند فیلم، عکس و بازی کیفیت پایینی دارد.
وضوح متوسط که می‌توان به عنوان یک سطح قابل قبول برای نمایشگر تبلت‌ها مطرح کرد ۶۰۰x۱۰۲۴ پیکسل است. در این وضوح کیفیت تصاویر در سطح مطلوبی است و می‌توان تصاویر را با جزییات بیشتری مشاهده کرد.
رده سوم از وضوح تصویر که در تبلت‌های گران قیمت دیده می‌شود ۸۰۰x۱۲۸۰ پیکسل است. در این اندازه تصاویر کیفیت بهتری دارند و جزییات پیکسل‌ها مانند رنگ و نور به نمایش تصویر کمک می‌کند.
به عنوان جمع بندی برای نمایشگر می‌توان گفت اگر بودجه محدودی دارید چاره‌ای جز انتخاب وضوح پایین نیست اما اگر می‌توانید این بودجه را ارتقا دهید تبلتی انتخاب کنید که حداقل دارای وضوح ۶۰۰x۱۰۲۴ پیکسل باشد.

یکی دیگر از مواردی که در مورد نمایشگرها می‌توان گفت نوع پنل آنها است. برخی نمایشگرها از نوع LCD ساده هستند و برخی دیگر از نور LED برای پس‌زمینه استفاده می‌کنند که علاوه بر افزایش کنتراست می‌تواند در افزایش عمر باتری نیز موثر باشد.
پنل‌ها از فناوری‌های افزایش کیفیت تصویر مانند IPS‌ نیز استفاده می‌کنند و به عنوان مثال وجود IPS نسل دوم می‌تواند تاثیر زیادی در مشاهده تصاویر داشته باشد.

طراحی
طراحی تبلت کاملا به سلیقه افراد بستگی دارد. عده‌ای معتقدند لبه‌ها و حاشیه‌های باریک، ظرافت بیشتری دارد و عده‌ای دیگر این موضوع را ناخوشایند می‌دانند زیرا باعث می‌شود تبلت در یک دست تعادل نداشته باشد. با این وجود هر چقدر دستگاه سبک‌تر و باریک‌تر باشد ظرافت بیشتری به عنوان یک همراه حرفه‌ای دارد.
در مورد سایر ویژگی‌ها می‌توان گفت نحوه و محل قرارگیری دکمه‌ها و پورت‌ها، وزن دستگاه، پوشش بدنه، ظرافت حاشیه‌ها از موضوعاتی هستند که می‌توان هنگام خرید به آن توجه کرد. اغلب تبلت‌ها با بدنه مشکی رنگ تولید می‌شوند ولی برخی از مدل‌ها دارای رنگ‌های متفاوتی هستند. به عنوان مثال نکسوز با پوشش بیرونی قهوه‌ای تیره، برخی ترنسفورمرها با رنگ بژ و برخی مدل‌های سامسونگ به رنگ سفید هستند. اغلب برندهای معتبر، تنوع رنگی زیادی روی تبلت‌های خود ندارند.

ارتباطات
تبلت‌ها بدون قابلیت‌های ارتباطی تنها در حد سرگرمی باقی می‌مانند و کاربردهای حرفه‌ای خود را از دست می‌دهند. ارتباط با شبکه در این محصولات از طریق وایرلس برقرار می‌شود و تقریبا تمام مدل‌های موجود در بازار از وایرلس‌های سازگار با استاندارد ۸۰۲٫۱۱n پشتیبانی می‌کنند. این شیوه سرعت و پوشش بیشتری نسبت به استانداردهای قبلی دارد.
اما موضوع مهم در دسترسی به اینترنت است. اگر تبلت‌ را به عنوان کتابخوان و سرگرمی استفاده می‌کنید نیاز چندانی به اینترنت نخواهید داشت اما اگر روی این موضوع به عنوان یکی از کاربردهای اصلی تبلت حساب کرده‌اید باید شیوه ارتباط با اینترنت را هم در میان گزینه‌های خود قرار دهید.

برخی از تبلت‌ها از سیم‌کارت پشتیبانی می‌کنند و می‌توانید دسترسی به اینترنت در حین حرکت را تجربه کنید. در غیر این صورت استفاده اینترنت فقط محدود به مکان‌هایی خواهد شد که دارای پوشش وایرلس هستند.
اینترنت از طریق سیم کارت نیز به دو شیوه عرضه می‌شود؛ اپراتورهای همراه اول و ایرانسل از فناوری‌های نسل دوم پشتیبانی می‌کنند و اپراتور سوم نیز می‌تواند روی بستر ۳G خدمات دهد با این حال هنوز پوشش منطقه‌ای گسترده‌ای ندارد. برخلاف شبکه وایرلس که در تمام مدل‌ها دیده می‌شود بلوتوث در تبلت‌ها گستردگی کمتری دارد و در آنها فراگیر نیست. یکی از راه‌حل‌هایی که برای حل دسترسی به اینترنت در تبلت‌های بدون سیم کارت وجود دارد استفاده از مودم‌هایی است که از طریق درگاه میکرو USB به تبلت متصل می‌شوند و می‌توانند اینترنت را دریافت کنند. این مودم‌ها انواع گوناگونی دارند و سازگاری آنها با تبلت از مواردی است که ممکن است کارایی آنها را با مشکل مواجه کند. توصیه می‌شود این موضوع را به عنوان یک راه‌حل جانبی در نظر بگیرید زیرا احتمال عدم سازگاری با دستگاه وجود دارد.
مسیریاب نیز یکی دیگر از امکاناتی است که هنگام انتخاب باید به آن توجه کنید.
برخی از تبلت‌ها از GPS پشتیبانی می‌کنند و معمولا مدل‌های ارزان قیمت فاقد این ویژگی هستند. البته تراشه‌هایی که برای GPS نیز استفاده می‌شوند دارای انواع مختلفی هستند و برخی از آنها در ارتباط با ماهواره و حفظ آن مشکل دارند. این موضوع در تبلت‌های گران کمتر دیده می‌شود و متاسفانه تا زمانی که از دستگاه استفاده نکنید پی به کارایی GPS نخواهید برد.
اگر مسیریابی یکی از فعالیت‌های کلیدی برای تبلت‌ است بهتر است قبل از خرید دستگاه به دنبال تجربه‌های کاربری و اطمینان از عملکرد آن باشید.

ارتباط تبلت با کامپیوتر و سایر تجهیزات دیجیتالی معمولا از طریق یک درگاه میکرو یو‌اس‌بی برقرار می‌شود. این درگاه ممکن است برای شارژ دستگاه نیز کارایی داشته باشد. از طریق این پورت می‌توانید فایل‌ها را میان رایانه و تبلت جابجا کنید و آن را به سایر لوازم جانبی متصل کنید. معمولا تمام تبلت‌ها دارای یک درگاه میکرو یو‌اس‌بی هستند.

Tablets 2

برند
اوضاع برندها در بازار تبلت‌ها اندکی پیچیده است و انتخاب یک تبلت بر اساس برند با دشواری‌های خاص خود همراه است.
محصولات برخی برندها که سابقه و اعتبار بیشتری در این گروه دارند گران‌تر از سایرین عرضه می‌شوند و گاهی در مشخصات فنی مشابه کاربر تا دو برابر قیمت را برای انتخاب یک برند معتبر باید هزینه کند.
در شرایط فعلی که مدل‌های ارزان قیمت نام‌های شناخته شده با قیمت یک مدل حرفه‌ای از دیگر برندها به فروش می‌رسد می‌توانید انتخاب خود را بر اساس مشخصات فنی محصول انجام دهید.
در حوزه برندها، ایسوس و سامسونگ دارای اعتبار قابل قبولی هستند و می‌توان یک محصول قدرتمند از گروه گلکسی، نکسوز یا ترنسفورمر را انتخاب کرد. در مقابل اغلب محصولات این برندها از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا چهار میلیون تومان در نوسان است.
دسته دوم از تبلت‌ها دارای نام‌هایی هستند که کمتر شناخته شده‌اند. به عنوان مثال پرستیژیو و کیو پد در این گروه قرار دارند. این مدل‌ها با قیمت پایین‌تری به فروش می‌رسند اما هنگام انتخاب آنها باید به مشخصات فنی توجه داشته باشید. یک پردازنده دوهسته‌ای توان اجرای اغلب برنامه‌ها را تضمین می‌کند و وضوح تصویر بالای ۸۰۰ پیکسل نیز کیفیت مناسبی برای مشاهده فیلم و تصویر دارد. به این ترتیب می‌توانید در مورد امکانات دستگاه نیز با توجه به نیاز خود هزینه کنید.
نکته‌ای که در مورد این برندها باید توجه داشت نوع پشتیبانی و مدت زمان گارانتی است.

دسته سوم تبلت‌هایی هستند که کیفیت و کارایی قدرتمندی ندارند اما قیمت پایین‌ آنها، تمایل زیادی برای خرید ایجاد می‌کند.
به عنوان مثال تبلت دیمو که با عنوان ایرانی به فروش می‌رسد در این گروه قرار دارد. این تبلت‌ها با قیمتی کمتر از ۵۰۰ هزار تومان قابل تهیه هستند و اگر از تبلت در حد اجرای بازی جوجه‌های خشمگین و مطالعه فایل‌های پی‌دی‌اف انتظار دارید می‌توانند یک انتخاب موجه باشند.

محمدحسین بابایی فرد بازدید : 133 شنبه 05 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

1

 – امروز می خواهیم از یک راز با شما بگوییم! لطفا گوش تان را جلو بیاورید: «آیپد تنها تبلت روی کره زمین نیست. در اصل تبلت های غیر اپلی زیادی وجود دارند که اکثرشان هم اندرویدی هستند.»

یکی از تولیدکنندگان اپلیکیشن به نام شرکت Animoca تخمین می زند که چیزی حدود ۷۵ میلیون تبلت اندرویدی در گوشه کنار دنیا در حال کار باشند. در کنار آن، بنگاه تحلیلی Localytics را هم داریم که تخمین خودش را از تعداد تبلت های اندرویدی دارد. Localytics عدد آن را منتشر نکرده ولی فهرست محبوب ترین تبلت های اندرویدی را در اختیار قرار داده.

در زیر می توانید فهرست این دو منبع آماری را مشاهده کنید، البته جسارتی به Animoca نباشد ولی تخصص یک تولید کننده اپلیکیشن قطعا در جمع آوری آمار نیست، بنابراین با توجه به این مورد به نظر می رسد فهرست Localytics دارای رتبه بندی واقعی تری باشد.

 

2

همان طور که می بینید، در دنیای تبلت های اندرویدی هم این سامسونگ است که حکمرانی می کند.

محمدحسین بابایی فرد بازدید : 123 شنبه 05 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

htc-one-m7-silver

-اگر شما هم به دنبال خرید یک گوشی هوشمند مبتنی بر سیستم عامل آندروید با قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت هستید، میتوانید در ادامه با ۵ گوشی برتر آندرویدی دو سیم کارته موجود در بازار ایران به انتخاب آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) آشنا شوید :

۱- HTC One Dual Sim – اچ تی سی وان دو سیم کارت
htc-one-m7-silver
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده – دو سیم کارته – وزن : ۱۵۶گرم
پردازنده: Quad-core 1.7 GHz Krait 300
حافظه: حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت – حافظه رم ۲ گیگابایت – قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: ۳G – GPRS – WLAN – GPS – Bluetooth – HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps – NFC
صفحه نمایش: Super LCD3 capacitive touchscreen, 16M colors – 1080 x 1920 pixels, 4.7 inches (~469 ppi pixel density) -
دوربین: ۴ MP, 2688 x 1520 pixels, autofocus, LED flash
امکانات نرم افزاری: Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean), upgradable to v4.2.2 (Jelly Bean)
سایر مشخصات: رادیو – هندزفری – قطب نما – باتری ۲۳۰۰ میلی آمپر ساعت
قیمت : ۲۳۸۵۰۰۰تومان | رنگ: مشکی و نقره ای

۲- Samsung I9192 Galaxy S4 Mini Dual Sim – سامسونگ آی ۹۱۹۲ گلکسی اس ۴ مینی دو سیم کارت
samsung-galaxy-s4-mini-I9190-3
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده – دو سیم کارته – وزن : ۱۰۷ گرم
پردازنده: Qualcomm Snapdragon 400 Chipset , Dual Core Krait 200 CPU 1.7GHz
حافظه: حافظه داخلی ۸۱۹۲ مگابایت – حافظه رم ۱٫۵ GB RAM in 3G model, 2 GB RAM in LTE model مگابایت – قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: ۳G – GPRS – WLAN – GPS – Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی – رنگی خازنی از نوع Super AMOLED – اندازه ۴٫۳ اینچ – ۵۴۰ × ۹۶۰
دوربین: ۸٫۰ مگاپیکسل – دوربین مکالمه ویدئویی – فوکوس اتوماتیک – فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v4.2.2 JellyBean – جاوا – مایکروسافت آفیس – PDF
سایر مشخصات: رادیو – هندزفری – قطب نما – باتری ۱۹۰۰ میلی آمپر ساعت
قیمت : ۱۳۹۹۰۰۰ تومان | ۱ سال گارانتی شرکت همراه سرویس خاورمیانه | رنگ: مشکی و سفید

۳- HTC Desire 600 Dual Sim – اچ تی سی دیزایر ۶۰۰ دوال سیم
htc-desire-600-1
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده – دو سیم کارته – وزن : ۱۳۰ گرم
پردازنده: Qualcomm Snapdragon 200 Chipset – Quad-Core Cortex-A5 CPU 1.2GHz
حافظه: حافظه داخلی ۸۱۹۲ مگابایت – حافظه رم ۱۰۲۴ مگابایت – قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: ۳G – GPRS – WLAN – GPS – Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی – رنگی خازنی از نوع Super LCD 2 – اندازه ۴٫۵ اینچ – ۵۴۰ × ۹۶۰
دوربین: ۸٫۰ مگاپیکسل – دوربین مکالمه ویدئویی – فوکوس اتوماتیک – فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v4.1.2 – Jelly Bean – جاوا – مایکروسافت آفیس – PDF
سایر مشخصات: هندزفری – باتری ۱۸۶۰ میلی آمپر ساعت – زمان انتظار ۵۳۹ ساعت – زمان مکالمه ۱۱ ساعت
قیمت : ۱۲۸۹۰۰۰ تومان | بدون گارانتی | رنگ: سفید

۴- LG Optimus L7 II Dual P715 – ال جی اپتیموس L7 II دو سیم کارت P715
lg-optimus-l7-ii-dual-p715
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده – دو سیم کارته – وزن : ۱۱۵٫۵ گرم
پردازنده: Qualcomm MSM8225 Snapdragon Chipset , Dual-Core Cortex-A5 CPU 1GHz
حافظه: حافظه داخلی ۴۰۹۶ مگابایت – حافظه رم ۷۶۸ مگابایت – قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: ۳G – GPRS – WLAN – GPS – Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی – رنگی خازنی از نوع IPS LCD – اندازه ۴٫۳ اینچ – ۴۸۰ × ۸۰۰
دوربین: ۸٫۰ مگاپیکسل – دوربین مکالمه ویدئویی – فوکوس اتوماتیک – فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v4.1.2 – Jelly Bean – جاوا – مایکروسافت آفیس – PDF
سایر مشخصات: رادیو – هندزفری – قطب نما – باتری ۲۴۶۰ میلی آمپر ساعت – زمان انتظار ۸۰۰ ساعت – زمان مکالمه ۱۲ ساعت
قیمت : ۷۴۹۰۰۰ تومان | ۲ سال گارانتی طلایی شرکت ال جی | رنگ: سفید و مشکی

۵- Samsung Galaxy Mega 5.8 I9150 – سامسونگ گلکسی مگا ۵٫۸ آی ۹۱۵۰
samsung-galaxy-mega-58-i9150
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده – دو سیم کارته – وزن : ۱۸۲ گرم
پردازنده: Dual-Core CPU 1.4GHz
حافظه: حافظه داخلی ۸۱۹۲ مگابایت – حافظه رم ۱۵۳۶ مگابایت – قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: ۳G – GPRS – WLAN – GPS – Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی – رنگی خازنی از نوع TFT – اندازه ۵٫۸ اینچ – ۵۴۰ × ۹۶۰
دوربین: ۸٫۰ مگاپیکسل – دوربین مکالمه ویدئویی – فوکوس اتوماتیک – فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v4.2.2 JellyBean – جاوا – مایکروسافت آفیس – PDF
سایر مشخصات: هندزفری – قطب نما – باتری ۲۶۰۰ میلی آمپر ساعت
قیمت : ۱۲۹۹۰۰۰ تومان | گارانتی ۱ ساله هماهنگ | رنگ سفید، همراه با یک عدد سیم کارت رایتل رایگان

 

محمدحسین بابایی فرد بازدید : 99 شنبه 05 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

91a3c8437640a9ef1746719d4a2d53c4_XL

بنچمارک‌های منتشر شده از گوشی جدید سری نکسوس، بیانگر قدرت خارق‌العاده‌ی این تلفن در زمینه‌ی کاربردهای گرافیکی است. بر اساس آخرین بنچمارک که نتایج آن توسط وب‌سایت GFBench منتشر شده است، بنچمارک‌های T-Rex‌ و Egypt برروی این گوشی اعمال شده است که نتایح جالبی از آن به‌دست آمده است.

بر اساس بنچمارک T-Rex 2.7، که برای سنجش توانایی پخش تصاویر ۱۰۸۰p در گوشی‌های تلفن انجام می‌شود، نکسوس ۵ بهترین نتایج ممکن را در بین گوشی‌های اندرویدی از آن خود کرد نتایج گویای برابری قدرت این گوشی یا آیفون ۵s است. همچنین در بنچمارک Egypt 2.7، نکسوس ۵ با قدرت هر چه تمام جدیدترین محصول اپل را در پس خود نهاد که هم‌اکنون بر اساس نتایج حاصل از بنچمارک‌ها، قدرتمندترین گوشی موجود در بازار است. لازم به ذکر است که بنچمارک‌های فوق‌الذکر، فقط در مورد سنجش قدرت خام پردازنده گرافیکی گوشی‌ها است و صفحه‌ی نمایش دخالتی در نتایج حاصل ندارد. از اینرو شاید آیفون ۵s به مدد رزولوشن پایین‌تر صفحه‌ی نمایش خود، نتایج بهتری را از خود به‌جای گذارد.

NexusBenchmark

در مقایسه با سایر پرچمداران اندرویدی، نکسوس ۵ در رتبه ی بالاتری ایستاده است، که می‌توان دلیل آن را استفاده از اندروید خام در کنار پردازنده اسنپ دراگون ۸۰۰ ( احتمالا) دانست که رابط کاربری و تنظیمات خاصی را که سایر تولیدکنندگان برروی اندروید اضافه می‌کنند، ندارد. مطمئنا اندروید کیت‌کت از ابعاد دیگری نیز شاهد بهبودهایی بوده است، چراکه اندروید ۴٫۳ نیز با انجام تغییراتی، برتری‌هایی را نسبت به iOS داشت.

به‌واقع، می‌توان نکسوس ۵ را قوی‌ترین و بهترین گوشی از سری نکسوس دانست که تا حال به بازار عرضه شده است. طرفداران این گوشی مطمئنا منتظر فرا رسیدن ۲۲ مهر برای معرفی رسمی این گوشی هستند.

تعداد صفحات : 20

درباره ما
ترفند ویندوز،آموزش هک،برنامه نویسی ،دانلودنرم افزار،برنامه اندروید،گرافیک و...
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    چه مطالبی را دوست دارید ؟
    کدام خواننده پاپ را دوست دارید ؟
    کدام خواننده ی رپ را دوست دارید ؟
    نرم افزار



































































































































    xeE21QJqiBu3JsIomNswSU00zCP6n3s13khh5MZkDvAydPV3aBGEbQl21P73nCeMVA=w300

    Guitar Tuner Free - GuitarTuna789

    Yi-4c4tQaPH4g31Fnc2Nm7CXJQYAUcLxDF_jhSyQZmDScE7oWcfxum0AoC9YJfJj0nM=w300

    Blood Pressure Scanner Prank7899

    Piano Master

    Ghost Radar®GACY

    Xylophone Free789

    EUihk7s441G260iBgYt67SrUH_giuGmjJXpDMOFR3r1jJwUqKrV1_expKjVXVqWbea8f=w300

    WEogcxtCCLLxc7EMZbEdGNnWqwndSpGd4O56KIdwXAUjku3RqnV4cMsDlDQYiMAZmV8=w300

    9YVQFp6Kb39VL7D2TAM2-kihCvV8QDz4q1O_8TlbGXlpsC7XTLJWMQy33oJd9Ww9GA=w300

    SSes9D4OiJLAu3Cm24agQZOsIFKCGzc6_yELQhQ2m2WtGI1iqHZmy-LKSQRsHm3-XDVZ=w300

    Facejjang789

    xfPQuxHieZgYDve4I5PBixuyDpc5v7XvMHKWE1MnpYHRmFNuw8fWS-8PiTabSXlDiPA=w300

    My Talking Angela789

    Talking Olivia Ostrich Deluxe789

    Talking Tom Cat 2

    Magic Spider789

    ZombieBooth

    Mini Piano 789

    Talking Ginger 2 2.1

    V4SDiuP88YUelNLZr0OoRglf9x16N7ZbBQgrwqQie8SOqhceOppV0MXj3PVBbM7c7g=w300

    ld7cz2ZVrslfE9teKj6mkqbIAWl-nHf3DuqwodHDBxyMTYPxn0JNLJp-cF5f6kwWFpk=w300

    Real Guitar789

    Power Guitar HD Pro 789

    Talking Ork Deluxe789

    d7dVu1mGdMzv4fR3JZe85nGNc6cC25jGphNPAT0_f8tnvLTz6Gmkg0rhX413Lw7QvFs=w300

    UVa_WAJPGXZXuSGDN975rBfx12GaTsU5R5iFeKCOUxC0tvBNJYiCnEFEA_9wFn80pQ=w300

    Hokuto no booth 789

    5F_ysErcE2KXRoeCBnFGOA5bCupU8k2f5xPKYkMSPzzs8NXNpTYSjZtLTj7krNkaSdGR=w300

    61SXAe3LYjL






    آمار سایت
  • کل مطالب : 214
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 36
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 38
  • بازدید امروز : 40
  • باردید دیروز : 54
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 319
  • بازدید ماه : 40
  • بازدید سال : 5,728
  • بازدید کلی : 137,013
  • کدهای اختصاصی


    کنکور کامپیوتر

    درباره رشته کامپیوتر

    مطالب مفید برای نحوه خواندن کنکور

    منابع کنکور کاردانی

    نحوه تست زدن برای کنکور

    نحوه انتخاب کد رشته

    نحوه کنکور دادن

    بدسکتور چیست؟



    پی دی اف آموزشی
    کتاب هکر قانونمند

    149 ترفند در explorer

    آموزش گام به گام ویندوز7

    آموزش زبان پاسکال

    1001 نکته در ++ C

    آموزش Dream Weaver

    یادگیری Flash MX

    آموزش Out Look

    آموزش نرم افزار امنیتی ESET

    Learning IELTS

    Team Viewer

    آموزش HTML

    آموزش عیب یاب و تعمیر در ویندوز 7

    FTP

    ICDL

    Total Video Converter

    Swish MAX

    آموزش جاوا اسکریپت
    آموزش # C

    آموزش Soun Forge

    آموزش نرم افزار MASH

    طراحی و ساخت پوسته وردپرس

    آموزش حرفه ای فتوشاپ

    ساخت حاظه فلش قابل بوت در ویندوز ۷

    آموزش طراحی وبسایت در فتوشاپ

    آموزش گام به گام بورس

    آموزش Adobe Primiere 7

    آموزش نرم افزار شبیه سازی Arena

    آموزش اکتیو ایکس

    آموزش وایمکس

    آموزش شبکه وایرلس

    آموزش Auto Play Media Studio 7

    آموزش phpBB

    آموزش آچار فرانسه ویندوز 7

    آموزش برنامه نویسی شئ گرا

    آموزش Netsupport School Pro7

    آموزش کامل آپدیت بایس

    آموزش برنامه نویسی Prolog

    آموزش جامع LINQ

    آموزش شبکه سطح متوسط

    آموزش افزایش رنکینگ سایت شما در گوگل و الکسا

    آموزش ASP 3.0 در 21 روز

    آموزش Corel Draw X4

    آموزش امنیت و کدگذاری در شبکه

    آموزش HTML 5

    آموزش PHP در 24 ساعت

    آموزش AutoCAD 2011

    آموزش UML در 6 روز

    اصول مهندسی اینترنت

    آموزش برنامه نویسی برای سیمبیان

    آموزش MATLAB

    آموزش وردپرس از مبتدی تا فوق حرفه ای

    آزمایشگاه شبکه های کامپیوتری

    آموزش اصول تکنیک Ajax

    آموزش ایجاد یک سی ام اس با استفاده از زبان PHP

    آموزش نرم افزار DEEP FREEZE

    آموزش نصب و پیکربندی سرور لینوکس

    آموزش راه اندازی سرور مجازی

    از این پس پایتون

    وبلاگ نویسی شیرین با وردپرس

    امنیت در شبکه های وای فای

    آموزش جامع نرم افزار ISA Server

    آموزش مقدماتی MFC

    چگونه یک طراح وب سایت حرفه ای شویم؟

    آموزش نرم افزار ArcGIS

    آموزش نرم افزار SPSS

    راهنمای جامع Yii Framework

    آموزش CSS 3

    آموزش CCNA

    آموزش نرم افزار Folder Lock

    آموزش HTML و XHTML

    آموزش WORD 2013

    موبایل نیوز

    iOS 8.2 منتشر شد؛ پشتیبانی از اپل واچ و بهبود‌های جزئی

    اندروید ۵.۱ با پشتیبانی از تماس صوتی HD و بهبود امکانات امنیتی معرفی شد 

    ال جی رابط کاربری UX 4.0 را معرفی کرد 

    بررسی گلکسی اس 6 اج سامسونگ (Galaxy S6 Edge) 

    پرچمدار P8 هواوی معرفی شد 

    فبلت P8 Max هوآوی معرفی شد 

    Gionee Elife S5.1؛ باریک‌ترین گوشی دنیاست 

    این گوشی‌ها خدای حافظه‌اند! 

    دوئل گلکسی اس 6 و آیفون 6

    گوشی HTC One M9 رونمایی شد-تصاویر

    نگاه نزدیک به گوشی های گلگسی اس شیش و گلگسی اس شیش اج

    مایکروسافت لومیا 640 و 640XL را رسما معرفی کرد

    سونی از گوشی میان رده اکسپریا M4 Aqua رونمایی کرد

    بلک‌بری لیپ معرفی شد: نمایشگر ۵ اینچی HD با عمرباتری طولانی مدت

    قیمت و تاریخ عرضه اپل واچ اعلام گردید

    اکسپریا Z4 از سونی رسما معرفی شد

    گوشی موبايل - SONY / سونی Xperia Z Ultra

    مدیاتک چیپ 8 هسته‌ای 64 بیتی جدید خود را با مودم LTE داخلی معرفی کرد

    نوکیا در ۴ دقیقه ۲۰٫۰۰۰ دستگاه تبلت N1 در چین فروخت

    گوشی HTC One M9 رونمایی شد-تصاویر

    راهنمای کامل خرید تبلت‌های اندرویدی

    1 فکر می کنید کدام تبلت های اندرویدی در دنیا محبوب تر هستند؟

    برترین گوشی‌های دوسیم‌کارته اندرویدی در بازار ایران

    قدرت گرافیکی نکسوس ۵ شانه به شانه آیفون

    احتمال رونمایی سونی از SmartWatch 3 در نمایشگاه IFA

    کدام یک از گوشی هایی سامسونگ، اندروید ۵ می گیرند؟

    ضد آب یا مقاوم در برابر آب ؟

    شماره مدل دو گوشی اکسپریا Z4 Compact و Z4 Ultra سونی

    آپدیت اندروید ۵ برای کدام گوشی های سونی منتشر شد؟

    چگونه اسمارتفون خود را به وای‌فای هات اسپات تبدیل کنیم؟

    موقع خرید موبایل دست دوم چه چیزهایی را تست کنیم؟